Karper koppelcompetitie zomer 2020 - 1

Inschrijfgeld €10,00
Lidmaatschap vereist
Plaats Culemborg
1e, 2e en 3e Parklaanvijvers, Studentengracht, Paardengracht, De Doelen (achter tennisbaan), Bij de molen aan ’t Jach, De Lokkershoek, Plantage, De Meer, De Ronde Haven, Het Eendenmeer, Keestrasingel.
Wedstrijd Nationaal
Water Zoet
Sportvisserijtype Karpervissen

Heren, dames, junioren

Inschrijven kan tot woensdag 19:30 uur voor het betreffende visweekend bij Sielhorst Hengelsport. De loting is dezelfde woensdagavond om 19:30 uur bij de Dr. Hockesingel. Dit vanwege het Coronavirus. U ontvangt dan ook het wedstrijdreglement. Na afloop van de wedstrijd is de prijsuitreiking om 12:30 uur op de Dr. Hockesingel.

Vanwege het Coronavirus komt het competitie element te vervallen en zijn er alleen prijzen per wedstrijd beschikbaar.

Organisator(en)